CONDUS PE ULTIMUL DRUM DE ÎNTREAGA COMUNITATE ITALIANĂ DIN GALLO

Aproape toți cetățenii din localitatea Gallo a fost alături de familia bărbierului de origine română, Darius Mihai. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a decedat după o îndelungată luptă cu virusul COVID19

Când sicriul a ajuns în biserică locurile erau deja ocupate, iar cei ce nu au avut loc au așteptat în piața din fața bisericii pentru a aduce un ultim omagiu lui Darius Mihai.

Originar din Arad, acesta a ajuns în Gallo în urmă cu 10 ani în Italia cu familia și a reușit să devină prietenul tuturor prin amabilitate, hărnicie, disponibilitate. Toată comunitatea din Gallo s-a strâns în jurul familiei: a soției Margareta, a copiilor și părinților lui Darius.

În timp ce în fața sălii de sport din localitate oamenii locului stăteau la rând pentru testul covid s-au auzit clopotele ceea ce i-a făcut pe mulți să facă semnul crucii pronunțând numele lui Darius. Cei prezenți în biserică au îmbrățișat cu multă căldură sicriul.

Parohul bisericii a spus în cuvântarea sa: ,,suntem aici pentru al saluta pe fratele nostru Darius, care ne-a părăsit atât de tânăr. Ceea ce a construit pe pământ împreună cu durerea despărțirii va rămâne pentru totdeauna”.

Sursa: La Nuova Ferrara
Share This