Zilele acestea poliția a descoperit un alt centru de exploatare al muncitorilor agricoli. Aceștia erau cazați într-o cabană izolată fără încălzire, în condiții de igienă și curățenie precare și obligați să muncească 7 zile din 7, fiind plătiți cu sume ridicole, iar cel mai adesea doar cu produse alimentare și câteva legume.

Este vorba de doi muncitori agricoli români  găsiți în condiții deplorabile de sărăcie și sănătate , de către echipa de polițiști pentru combaterea criminalității din cadrul comisariatului de siguranță publică din zona Orvietano, Umbria.

Muncitorii români, relatează publicația Perugia Today, erau constrânși să trăiască într-o mizerie de nedescris, printre excremente de șoareci , fără încălzire și minime condiții igienice, ba mai mult , proprietarul se branșase ilegal la rețelele de electricitate și apă, daunele ridicându-se la peste 10.000 de euro.

Proprietarul a fost denunțat pentru exploatare ilegală a celor doi agricultori români precum și pentru branșarea ilegală la rețelele de apă și energie electrică.

Share This