30 de mii de euro au plătit o familie de italieni din Sassari (Sardinia) unui român pentru a alunga ghinionul din casă. Potrivit presei locale, zilele trecute în timpul unei audieri un băiat de 17 ani a povestit în sala de judecată cum mama sa a fost păcălită de un ghicitor pentru a alunga răul din viața lor.

Se pare că femeia a contactat ghicitorul pentru a scăpa de ghinionul din casă și a obține carnetul de conducere. Inculpatul, un român rezident în Sassari de mult timp, i-a cerut 200 de euro pentru a o ajuta.  Apoi cererile au devenit tot mai mari,  iar femeia îi înmâna o mie, două, chiar și patru mii în aceeași zi, până au ajuns la un total de circa 30.000 de euro.

Adolescentul a povestit cum au fost nevoiți să se împrumute de la bunici,  cu scuza că aveau nevoie pentru a plăti chiria unui apartament,  care de fapt nu exista.  Tânărul a mai povestit cum pentru a reuși să ia permisul de conducere, românul ar fi trebuit să apeleze la alți vrăjitori,  ceea ce ar fi avut evident alte costuri mai ridicate. Ritualul românului presupunea printre altele ca unele femei să stea dezbrăcate într-o încăpere nemâncate și nedormite timp de mai multe zile.  Potrivit așa-zisului vrăjitor, la sfârșitul ritualului ghinionul ar fi dispărut.
Altădată primea poze cu cărțile de tarot care nu anunțau vești bune pentru familie,  ceea ce însemna că era nevoie de mai mulți bani pentru a pune capăt ghinionului. Fiul victimei în cauză a fost amenințat cu moartea de către român,  împreună cu fratele și partenera tânărului,  dacă nu ar fi plătit o altă sumă de bani.

Potrivit “La nuova Sardegna”, în sala de judecată a fost prezent și inspectorul Poliției care a reconstruit etapele anchetei  prezentând cum au circulat banii în conturile făptașului precum și tranzacțiile bancare ale victimei și a bunicii.

Share This