A fost un infarct care a pus capăt vieții Vioricăi Coman, femeia de șaizeci și doi de ani care a ieșit de pe șosea și a murit joi dimineață la Refrontolo, în Crevada. Autopsia nu a fost necesară întrucât cauzele decesului erau evidente. Femeia a suferit un infarct brusc în timp ce conducea și  nu au fost detectate semne de frânare. Pentru a-și lua rămas bun, luni va fi organizată o ceremonie funerară la  morga Conegliano, între orele 9 – 11.30 și 14 – 16.30. Cadavrul va fi apoi repatriat în România, în Făgăraș, orașul său natal, unde va avea loc ceremonia funerară.

De peste douăzeci de ani, Violetta, așa cum a fost numită de localnici, locuise în Falzè di Piave împreună cu soțul ei Leluțiu Ioan Lazăr. Ea lasă în urmă doi copii, nora și nepoții. De-a lungul timpului avusese diverse locuri de muncă iar acum era gospodină.

Joi plecase de curând de acasă și se îndrepta spre Conegliano, când s-a produs accidentul, de-a lungul drumului provincial 38. În ciuda sosirii rapide a salvării, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

Share This