În septembrie 2020, la Venturina, Stelică A., român de 61 de ani, l-a rănit grav pe conaționalul său Daniel D. 46 de ani, din motive de gelozie. Stelică A este acuzat de tentativă de omor cu premeditare împotriva conaționalului, Daniel D. și pe data de 10 iulie 2021 va fi judecat prin videoconferință.

Cearta a avut loc la Venturina la sfârșitul unei discuții animate pe care asasinul Stelică A, a purtat-o ​​cu partenera sa, Elena Ț. , care a fost și ea implicată în ceartă. Aceasta a fost lovită și de partener, dar fără consecințe deosebite, care i-a acuzat pe cei doi că au o aventură.

Stelică A., din gelozie,  l-a înjunghiat pe presupusul rival în dragoste, Daniel D., care a reușit să scape și i-a fost salvat viața cu o intervenție chirurgicală. Agresorul a fost arestat de carabinieri. Bărbatul este partea rănită în procesul care va avea loc în iunie, în timp ce femeia nu a apărut ca parte civilă. În decembrie 2020 a loc confruntarea, solicitată de procuror și ordonată de judecătorul de instrucție, pentru a consemna mărturia persoanei vătămate și a însoțitorului acuzatului prezent în ziua evenimentelor. Drept urmare, procurorul i-a cerut judecătorului de instrucție să continue judecarea imediată. Judecătorul de instrucție a acceptat cererea și a emis un decret de judecată imediat pentru infracțiunea de tentativă de crimă agravată de premeditare. Apărarea a ales, în termen de 15 zile de la data notificării hotărârii imediate, să fie judecată cu o procedură sumară. Ședința este stabilită pe data de 10 iunie în iar acum, acuzatul se află în arest la domiciliu.

Share This