În timpul unei patrulări de rutină Carabinierii Stației Parma Oltretorrente pe Tangențiala Nord,  au observat cum un autobuz cu număr de Moldova era oprit în parcare și doi bărbați încărcau într-o mașină cu capacitate cilindrică mare, diferite genți.

Atunci când făptașii și-au dat seama că militarii se apropiau, au pornit mașina și cu farurile stinse au reușit să fugă. Imediat ce au cerut întăriri, Carabinierii au început a inspecta autobuzul,  unde se aflau 18 pasageri și cei doi șoferi care încărcau gențile, un român de 41 de ani și un moldovean în vârstă de 36 de ani.

După controlul actelor persoanelor prezente, au perchiziționat și bagajele ce aparțineau lor,  iar apoi au continuat căutarea și au găsit un compartiment ascuns,  unde se aflau 13 genți de mari dimensiuni,  aceleași pe care le văzuseră cu puțin înainte încărcate în mașina care reușise să plece. Potrivit presei locale,  tot materialul găsit a fost pus sub sechestru și cei doi șoferi reclamați pentru primirea bunurilor furate.

Share This