Un român în vârstă de 28 de ani a fost arestat în via Gioberti, lângă Gara Termini, pentru agresiune sexuală asupra unei fete și rezistență la un oficial public. Bărbatul este recidivist pentru infracțiuni sexuale și este obligat să se prezinte săptămânal la secția de poliție nu departe de locul unde a avut loc atacul.

Agenții l-au oprit pe românul de 28 de ani în timp ce acesta încerca să atingă fundul unei fete. Acesta a fost arestat aseară de Poliția de Stat în zona stației Termini. G.L.M. originar din România, este cunoscut de agenții Comisariatului din zonă unde se prezintă periodic întrucât este supus unor măsuri de control judiciar pentru infracțiuni sexuale anterioare. Atacul a fost raportat la 112 și în câteva clipe o patrulă de la secția de poliție din via Farini a ajuns la fața locului observând pe străin în timp ce acesta încă încerca să agreseze fata. Când polițiștii l-au blocat pe tânărul de 28 de ani, acesta din urmă a încercat să se elibereze lovindu-i. G.L.M. a fost arestat sub acuzația de violență sexuală și rezistență la un funcționar public și pus la dispoziția justiției.

Stația Termini, după lockdown, a devenit acum pământul nimănui. Iar imigranții și străinii au toată libertatea să acționeze asupra câtorva cetățeni care se deplasează din motive de muncă prin zonă.

Share This