Personalul departamentului de poliție din Perugia, a intervenit într-o casă din suburbie în urma unei cereri de ajutor a unei femei care fusese victima unei certe furioase și violente cu iubitul ei. Persecutorul a bătut-o violent, lovind-o de mai multe ori de un perete și amenințând-o cu moartea cu o șurubelniță. Și toate acestea în prezența celei mai mici fiice a femeii.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, de origine română, a fost găsită de agenții de poliție într-o stare de agitație și cu roșeață vizibilă la gât și încheieturi, dar a avut curajul să-și denunțe atacatorul relatează presa locală.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani – iubitul ei -, de naționalitate română, a fugit de acasă la sosirea poliției. Agenții au reușit să-l captureze lângă casa femeii rănite.

În urma verificărilor efectuate, împotriva bărbatului au apărut numeroase intervenții anterioare ale poliției efectuate pentru circumstanțe similare.  Pentru aceste motive, românul violent a fost deferit  Autorității Judiciare sub infracțiunea de urmărire și violență domestică, în același timp i s-a comunicat o foaie de parcurs obligatorie cu interdicția de a se întoarce în localitatea Perugia.

Share This