Frumoasa model și actriță de origine română Mădălina Ghenea, va juca în filmul mult așteptat al lui Ridley Scott, ”House of Gucci”, în rolul Sophiei Loren.

Fermecătoarea româncă apare cu ochelarii fumurii, pielea bronzată, zâmbetul mândru și îmbracată din cap până în picioare într-o blană de vulpe și înconjurată de fotografi, exact ca în anii ’70,  atunci când Sophia Loren fusese fotografiată în Piața de Spania la Roma.
Scena în care apare încântătoarea Ghenea a fost filmată chiar în zona Pieței de Spania și în Strada Condotti care, din cauza lockdown-ului și absența turiștilor, a creat o atmosferă de poveste.

În film mai apar și alte nume cunoscute precum cel al lui Lady Gaga care o interpretează pe Patrizia Reggiani îmbrăcată într-o rochie roșie și blană, Adam Driver în rolul lui Maurizio Gucci,  dar și Al Pacino în pielea lui Aldo Gucci sau Jared Leto înterpretându-l pe Paolo Gucci.

House of Gucci este filmul mult așteptat al lui Ridley Scott, bazat pe cartea din 2001 ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”  al lui Sara Gay Forden,  despre crima lui Maurizio Gucci,  unde a fost acuzată și condamnată fosta soție,  Patrizia Reggiani.

”House of Gucci” va apărea la cinema în data de 24 noiembrie 2021.

Share This