În cursul week-end-ului Poliția din Rieti a fost anunțată de mai mulți cetățeni, cum că într-un apartament din centrul orașului, se auzeau zgomote de petrecere, muzică dată tare și gălăgie, ce crea deranj localnicilor.

Două mașini de Poliție s-au prezentat la fața locului, unde au găsit un grup de persoane, printre care și doi frați români și o femeie de aceeași naționalitate, care au încercat să agreseze personalul poliției, inițial verbal și ulterior fizic, folosind diferite lucruri la îndemână, printre care și un cuțit de bucătărie, cu care i-a rănit, din fericire nu atât de grav.

Cu greu au reușit polițiștii să îi stăpânească pe frații români, B.D.V în vârstă de 32 de ani și B.S.I de 29 de ani, care au fost ulterior arestați la domiciliu, iar românca în vârstă de 43 de ani a fost reclamată în stare de libertate; toți trei pentru violență, amenințare, rezistență și vătămare corporală a funcționarilor publici.

Celorlalte persoane prezente, toți cetățeni români, au fost sancționate pentru violarea regulilor Covid-19 impuse în această perioadă de pandemie.

Share This