Polițiștii din Carsola au oprit pe Autostrada A24 o mașină cu număr de Bulgaria, care fusese semnalată ca fiind o posibilă mașină în fugă după jefuirea unui supermarket din Foligno. La volanul autoturismului se afla un român în vârstă de 29 de ani care nu avea un carnet de conducere adecvat pentru teritoriul peninsulei, iar pasagerul, de aceeași naționalitate, în vârstă de 23 de ani, nu avea nici un act la el.

Au fost găsiți ascunși în portbagaj opt saci plini de alimente,  produse cosmetice, baterii și alcool,  totul în valoare de aproximativ 5000 de euro. Având în vedere că cei doi români nu au putut justifica proveniența mărfurilor și dat fiind faptul că ambii sunt șomeri și fără o reședință fixă în Italia,  marfa a fost sechestrată,  iar cei doi reclamați pentru primirea bunurilor furate. De asemenea cei doi au fost amendați pentru încălcarea regulilor impuse în această perioadă de pandemie.

Responsabilul magazinelor Lidl și Eurospin din Aquila, care reclamase dispariția unei mari cantități de marfă, a găsit la secția unde se aflau cele sechestrate, câteva forme de parmezan în valoare de 700 de euro,  care i-au fost returnate.

Sunt încă în desfășurare investigațiile pentru a putea înapoia marfa sechestrată proprietarilor.

Share This