În după amiaza zilei de 6 Aprilie, o femeie de naționalitate română, în vârstă de 65 de ani, în timp ce se afla pe bicicletă în strada Baganza din Parma, a fost oprită de o mașină care i-a solicitat informații cu privire la zonă și la străzi.
La volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 31 de ani, iar celălalt pasager un bărbat de 36, a întins mână și a furat geanta din coșul bicicletei româncei. Aceasta din urmă a încercat cu toate forțele să nu rămână fără geantă, dar din păcate nu a reușit.

Tot episodul a fost văzut de o femeie, care în acel moment trecea cu mașina pe strada respectivă,  și a anunțat poliția de cele întâmplate, indicând și numărul mașinii. Personalul poliției a reușit să intervină, găsind autoturismul în apropierea localității Stradella di Collecchio.  La bordul mașinii se aflau cele două persoane care au fost perchiziționate, cum de altfel și mașina. În urma percheziției au găsit o doză de stupefiante, cumpărată din banii româncei.

Cei doi au recunoscut furtul justificându-se că aveau nevoie pentru a-și putea cumpăra încă o doză de stupefiante. Ei au fost sesizați la Autoritatea Judiciară pentru furt agravat și de asemenea sancționați pentru consum de droguri și refuzul din partea femeii de a sufla în fiolă, iar mașina le-a fost confiscată.

Share This