Departamentul pentru Românii de Pretutindeni așteaptă de la copiii români din diaspora și din comunitățile istorice, desene, fotografii, scurte clipuri video cu modul în care ei au participat la pregătirea Paștilor după tradițiile românești. Concursul se desfășoară sub numele : Tradițiile unesc Diaspora.

Dacă aveți între 3 și 14 ani, sunteți români și locuiți în afara României, vă invităm să ne povestiți în imagini cum i-ați ajutat pe cei dragi să respecte tradițiile românești în pregătirea sărbătorilor pascale. Desenele, fotografiile și clipurile video pot fi trimise la adresa de e-mail comunicare@dprp.gov.ro sau prin mesaj privat pe Facebook pe contul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, până pe data de 3 mai, la ora 12:00. În e-mail sau mesaj vor trebui menționate numele, vârsta, localitatea în care sunteți stabiliți și zona din România din care ați plecat, precum și acordul pentru publicarea imaginilor și informațiilor aferente.

Materialele primite vor fi publicate pe pagina de Facebook a Departamentului, pentru a bucura și alte familii de români!

Share This