În urma unui control din partea Poliției din Vicenza, un cetățean moldovean în vârstă de 48 de ani a fost oprit și i-a fost percheziționată mașina, iar în portbagajul autovehiculului se afla motorul unei biciclete electrice,care fusese furat cu puțin timp în urmă la Vicenza, și diferite cartoane pentru împachetare. Având în vedere că moldoveanul era deja cunoscut autorităților și agenților U.P.G.S.P. pentru episoade similare, și pentru faptul că a dat răspunsuri neclare, el a dat de bănuit personalului poliției care a decis să inspecteze și casa bărbatului, unde au găsit un “depozit” plin cu lucruri furate.  În garajul cetățeanului se aflau 19 biciclete, hoverboard, mașini de tăiat iarba electrice, drujbe, sape electrice, burghiuri, undițe de pescuit, diferite ustensile și de asemenea motorul unei bărci.

Ajuns în acest punct nu mai putea nega evidența și a afirmat că a primit totul de la alte persoane și urma să le trimită în Republica Moldova.

Potrivit ziarului local, una dintre biciclete este în valoare de aproximativ 7000 de euro iar celelalte lucruri care au fost găsite, mai valorau încă circa 10.000 de euro.

Tot garajul a fost pus sub sechestru, iar personalul U.P.G.S.P. încearcă să ajungă la proprietarii obiectelor găsite. Unii dintre aceștia vor fi ușor identificați mulțumită reclamațiilor pe care le-au făcut la momentul oportun, declarând și descriind în mod detaliat obiectul furat și vor putea în curând să recupereze ceea ce le aparține.

Share This