Au fost surprinși săptămâna aceasta, în miez de noapte, de personalul echipei de poliție, chiar când erau pe punctul de a părăsi scena furtului, purtând o pungă mare plină de monede și bancnote. Trei cetățeni români în vârstă de 19, 27 și 28 de ani, au urcat pe acoperișul unei clădiri din cartierul Campidoglio din Torino. O dată ajunși pe poziție, au reușit să pătrundă într-un supermarket din Corso Svizzera, după ce au rupt niște panouri din lemn și plexiglas cu un cric. Odată ajunși în interior, au dat peste cap birourile comerciale, identificând cheia unui seif și comițând un furt de peste 3.500 de euro.

Un locuitor din zonă observase, totuși, cele trei siluete îmbrăcate în întuneric mergând pe acoperișul clădirii joase din fața casei și a sunat la 112. Dintre cei trei subiecți, toți de naționalitate română, unul, născut în 1993, are un dosar de poliție pentru infracțiuni contra bunurilor. Ceilalți doi, născuți în 1994 și respectiv 2001, nu aveau antecedent și par să fi ajuns în Italia abia vineri 23 aprilie.

Prin urmare, în doar 4 zile, ei organizaseră deja lovitura împreună cu complicele care locuiește în Italia de ani de zile. Toți trei au fost arestați pentru furt calificat.

Share This