Pe numele cetățeanului român fusese dat un mandat de urmărire internațională de la începutul lunii aprilie a acestui an. Perioada de « vacanță » a fost întreruptă de către autoritățile italiene când bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost surprins în zona comercială Via Orsato din Marghera, unde un grup de agenți în civil din poliția locală de la Veneția l-au arestat în timpul unei patrulări în zonă.

Bărbatul de 36 de ani era căutat pentru executarea unei pedepse de 3 ani și 2 luni de închisoare și este acum închis în închisoarea Santa Maria Maggiore din Veneția, așteptând să fie extrădat în România. Conform celor aflate din surse apropiate de anchetă, criminalul nu trebuia să se afle la Veneția, deoarece avea interdicție de a avea reședință pe teritoriul municipal.

De fapt, bărbatul este acuzat de diverse infracțiuni împotriva persoanei și a bunurilor, dat fiind că în ultimii ani a comis mai multe jafuri împotriva prostituatelor. Mai mult, în octombrie anul trecut, unitatea operațională a poliției locale îl denunțase pentru daune agravate și rezistență la un funcționar public, care se adaugă la un alt episod de rezistență în timpul unei operațiuni de control în zona industrială din Marghera.

Share This