Zilele trecute, Carabinierii din Marcon au arestat un cetățean moldovean, care în două săptămâni a reușit să jefuiscă de șase ori în diferite zone ale Veneției.

Potrivit ziarului local, în data de 30 Iulie 2020, moldoveanul în vârstă de 31 de ani, ar fi furat o mașină model Opel Vectra în Gazzera; la 1 August, casa de marcat dintr-o pensiune din Scorzé; două zile mai târziu a sustras drujba din depozitul unei firme din orașul Casier, din Treviso; după încă două zile a mai furat un autoturism din Marcon și imediat după ar fi tăiat gardul unui agriturism, intrat în pivnița de unde au dispărut diferite salamuri și brânzeturi și, de asemeni, casa de marcat.

După încă trei zile, la sfârșitul acestor jafuri, tânărul a fost prins de personalul poliției din Mestre; el a încercat să fugă, dând pumni și picioare militarilor, informează ziarul local, și într-un final expulzat din Italia, iar bunurile furate au fost recuperate și restituite proprietarilor legitimi.

Joi, în data de 27 Mai, cetățeanul moldovean a fost recunoscut pe stradă de către carabinierii din Mestre, Venezia, când au decis să îl urmărească până acasă și să îl aresteze; și de această dată s-a opus, încercând să fugă.

Au fost sechestrate din casa lui două ghiozdane pline cu ustensile pentru jefuit și diferite bunuri, iar moldoveanul în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv nu doar pentru furturile în serie, ci și pentru nerespectarea măsurilor primite atunci când a fost expulzat de pe teritoriul peninsulei.

 

Share This